Få 9,38% rabat på 2trendy.dk!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

2trendy.dk

MODETØJ TIL DEN MODERNE MAND

Du kigger rundt i gadebilledet. Unge sjæle, iført det seneste modetøj, suser gennem gaderne. Du får øje på en lækker grå og grøn Brand8 trøje, og en smart Oil taske, der kunne være et fashionabelt hjem for dine skolebøger. Men hvor kan du finde det? Svaret er på 2trendy. Vi har samlet en eksklusiv kollektion af det seneste modetøj online. Eksklusivt udvalgte brands fra ind- og udland, og til en billig pris. Herretøj til trendsætteren.

DET RIGTIGE UDVALG AF HERRETØJ

Her hos 2trendy er vores mission simpel. Vi vil levere det fedeste mærketøj til den moderne trendsætter, og vi sælger det til priser, hvor alle kan være med.

Markedet for modetøj er stort, og ofte er det en jungle at lede efter herretøj, hvis man ikke nøjagtigt ved, hvad man ønsker sig. Hos 2trendy adskiller vi os ved ikke at have meget tøj, men i stedet for at have det rigtige. Det betyder, at hvis du er på jagt efter en ny sweatshirt, så kan du gå på jagt i vores produktsortiment, der altid er opdateret efter seneste strømninger blandt designertøj.

Hvad er modetøj så, 2trendy? Du kan med rette stille spørgsmålet. Et spørgsmål, der altid er aktuelt, og lige så svært at svare på, som vejret i morgen. Vi har dog opsat nogle kriterier. Moden kan skifte inden for splitsekunder. Derfor går vi efter mærketøj, der baserer sig på den nuværende mode, og med et blik på fremtiden. Vores modetøj kan bruges år efter år, på grund af den sikre stil og de kvalitative produkter.

Vi køber ind i store mængder. Det sikrer, at vi kan give dig billigt modetøj online, her på din nye favorit shop.

VI SÆLGER TØJET. TØJET SÆLGER DIG

Hos 2trendy har vi et bredt produktsortiment. Et sortiment, der gør, at vi kan klæde dig på til enhver anledning. Skal du på date fredag? Så skal du være velklædt. Hos 2trendy kan du finde stilrene skjorter fra Kronstadt, eksklusive jeans fra Just-Junkies og trendy armbånd fra Oil, der kan supplere din charme og det velsatte hår. Badet i byens lys kan du nu med sikre skridt gå mod din date, med en viden om, at du er klædt på til opgaven. Hold dig opdateret med vores modetøj online, så sikrer vi, at du altid er opdateret på modeverdenens hurtige trin.

MÆRKETØJ TIL DEN PRISBEVIDSTE TRENDSÆTTER

At fylde sin indkøbskurv med modetøj, kan få det til at klinge tomt på kistebunden. Vi tilbyder derfor billigt modetøj. Vi køber stort ind hos leverandørerne, har et bevidst udvalg og et nært samarbejde med forhandlerne. Derfor kan du spare nogle af de hårdt tjente guldmønter, når du køber billigt modetøj online hos os.

Her hos 2trendy ønsker vi, at du får den bedste oplevelse, når du shopper designertøj. Vi sætter en ære i at være behjælpelige, hvis du har spørgsmål. Vi vil gøre det let for dig at returnere dine varer, hvis størrelse eller design ikke skulle møde dine forventninger. Vi leverer dit modetøj med ekspres fart. Bestiller du dit mærketøj inden kl 15.00 på en hverdag garanterer vi at pakken vil blive sendt fra os samme dag.

Hos 2trendy finder du altid et eksklusivt udvalg af den seneste mode indenfor herretøj til den modebevidste mand. Vi tilbyder kun de bedste brands, og til en fordelagtig pris. Følg med på vores side for tilbud og løbende opdateringer!
Normal rabat: 9,38%Gå til shop Kategori: Tøj og accessories
Søgeord:tøj, modetøj, accessories, blazer, boxershorts, butterfly, slips, bælter, caps, kasketter, halstørklæder, handsker, huer, jakker, jeans, bukser, shorts, skindjakker, skjorter, sko, støvler, punge, solbriller, struk, strømper, sokker, t-shirts, tank top, tasker, ure, veste.

2trendy.dk på Facebook

Andre rabatter i samme kategori:

unnikastildesiign.gif

Unnika StilDesiign

Normal Rabat:

6,00%

Gå til shop Læs mere
schackogthorsted.gif

Schack & Thorsted

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
fashionhero.gif

FashionHero.dk

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
skobox.gif

Skobox

Normal Rabat:

6,75%

Gå til shop Læs mere
carriealong.gif

CarrieAlong.dk

Normal Rabat:

10,50%

Gå til shop Læs mere