Få 9,00% rabat på Bagestålet!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Bagestålet

Dyk ned i verdenen af perfekt bagværk med Bagestålet. Forestil dig at kunne lave de mest sprøde pizzaer, luftige boller, knasende baguettes og meget mere - det er ikke bare en pizzasten, det er et mesterværk til din ovn!

Mens mange forbinder Bagestålet med pizza, gør dette mirakelværktøj meget mere end det. Det skaber magiske resultater med småkager, boller, fladbrød, naan, pita og udfolder sig formidabelt i verdenen af surdejs- og glutenfribagning.

Og her er det interessante: Hvis du forvarmer dit bagestål til 250 grader i 45 minutter og derefter bager to plader af økologiske rundstykker, er omkostningerne til energi minimale. Faktisk kan omkostningerne være så lave som ca. 35 ører pr. rundstykke. Med andre ord er Bagestålet en investering, der hurtigt betaler sig tilbage.

Kvalitet kommer først. Bagestålet er lavet af højkonduktivt kvalitetsstål fra svenske SSAB. Det betyder et renere produkt, der lever op til de højeste standarder. Desuden reducerer valget af stål fra Sverige CO2-udslippet sammenlignet med at importere fra fjerne lande.

Nu tænker du måske på vægt? Da Bagestålet blev introduceret, var det 10 mm tykt. Men efter omfattende eksperimentering, blev 6 mm versionen valgt. Denne tykkelse indeholder den perfekte mængde varme til bagning og er nemmere at håndtere.

Men hvad er egentlig hemmeligheden bag Bagestålet? En traditionel pizzasten har ikke den samme varmekapacitet som Bagestålet. Stål kan holde næsten 4 gange så meget varme som en bagesten og optager varmen 18 gange hurtigere. Resultatet? Perfekt opbagning og en bund så sprød, at den synger!

Så lad Bagestålet forvandle din bagning og gør hver pizza, hvert brød og hver bolle til en kulinarisk oplevelse.
Normal rabat: 9,00%Gå til shop Kategori: Mad, drikke og fest
Søgeord:bagestål, pande.

Bagestålet på Facebook

Andre rabatter i samme kategori:

earlybird.gif

Early Bird

Normal Rabat:

6,00%

Gå til shop Læs mere
depresso.gif

Depresso Coffee

Normal Rabat:

11,25%

Gå til shop Læs mere
westjysksmag.gif

Westjysk Smag

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
coolwines.gif

Coolwines

Normal Rabat:

11,25%

Gå til shop Læs mere
winthervin.gif

Winther Vin

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere