FåRabat.dk er på nuværende tidspunkt ikke funktionel. Vi søger en til at overtage driften af siden, da ejerne ikke længere har tiden til det. Send en mail til [email protected] hvis du eller en du kender kunne været interesseret.

Få 7,50% rabat på Barlife.dk!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Barlife.dk

PRISGARANTI! - Danmarks billigste barudstyr!

Vi har i sinde at være landets førende forhandler af barudstyr, og derfor har vi PRISGARANTI PÅ ALLE PRODUKTER! Skulle det ske, at du finder et billigere produkt hos en anden forhandler, skal du blot smide os en mail. På vores online barshop finder du alle velkendte mærker indenfor bar udstyr, og du bør desuden heller ikke frygte for kvaliteten.

Vi har ambitioner. Vi vil være Danmarks førende forhandler af barudstyr og alt, hvad der hører til. Hos Barlife.dk fokuserer vi på kvalitet, mens vores udvalg strækker sig fra professionelle barmaskiner til ølglas af enhver slags. Vi har alt det nødvendige barudstyr til en hjemmebar eller hvilken som helst fest.

Om du skal have det simple barudstyr som glas, kander, serveringsbakker, flaskeholdere og shakers – eller professionelt barudstyr som sifonflaske, flødesifon og barmaskiner – så har vi det. Du kan finde varer i alle prisklasser på Barlife.dk, så om det er billigt eller topprofessionelt udstyr, som du leder efter, så har vi det.

Vi har leveret barudstyr til enhver slags fest. Det har både været champagnekøler med tilhørende champagne, champagnesabel, vinkølere og proptrækkere til selskaber - og shakere, flaskeholdere og festspil til ungdomsfesten. Det er vigtigt for os at appellere til enhver fest og ethvert arrangement. Derfor varierer prisklasserne og ambitionsniveauet også ved vores barudstyr.

Til barudstyr og enhver slags fest hører det rette glas selvfølgelig til. Derfor kan vi tilbyde glas af hvilken som helst variant. I det små har vi shotglas af alle slags, hvor en shotbakke eller to selvfølgelig hører til. Skal der skænkes flere centiliter, så har vi ølglas, champagneglas, vinglas og cognacglas til enhver smag. Det rette glas sætter prikken over i’et i hjemmebaren og imponerer til selskabet eller festen.
Normal rabat: 7,50%Gå til shop Kategori: Mad, drikke og fest
Søgeord:barudstyr, shakers, barskeer, strainers, isskeer, istang, muddler, knive, peeler, tænger, barmaskiner, frugtpresser, blender, alessi, barsæt, skænkepropper, målebæger, proptrækker, oplukker, vinkøler, champagnekøler, isspand, champagne, skåle, køkkenudstyr, flasker, opbevaring, flaskeholder, glas, shotglas, cocktailglas, kander, karafler, shakerglas, ølglas, vinglas, engangsglas, sifoner, sugerør, drinkspinde, drinkspynt, festspil, lysestager.

Andre rabatter i samme kategori:

kaffeteriet.gif

Kaffeteriet

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
bagesten.gif

Bagesten.dk

Normal Rabat:

11,25%

Gå til shop Læs mere
eriksmindegaardbutik.gif

Eriksminde Gaardbutik

Normal Rabat:

6,00%

Gå til shop Læs mere
purevodka.gif

PureVodka

Normal Rabat:

11,25%

Gå til shop Læs mere
okologisk-supermarked.gif

Økologisk supermarked

Normal Rabat:

3,75%

Gå til shop Læs mere