Få 1,50% rabat på BatteriByen.dk!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

BatteriByen.dk

Kvalitet er et begreb, der har måttet stå model til mangt og meget. Både kuponkataloger og tvivlsomme discountprodukter har slæbt begrebet gennem mudderet, men alligevel har det formået at bibeholde en del af sin oprindelige essens. Det er den essens, vi hos batteribyen.dk har valgt, som det ene omdrejningspunkt i vores forretningsfilosofi.

Kvalitet

Vi tilbyder et bredt udvalg af kendte mærkevarer fra bl.a. SANYO, Duracell, Panasonic, Ansmann og mange andre. Det er ikke kun et spørgsmål om, at have et produkt af høj kvalitet. Vi kan 100% stå inde for de produkter, vi sælger. Men det handler i lige så høj grad om, at du som forbruger opfatter hele din kontakt med batteribyen.dk, som et studie i begrebet kvalitet. Hjemmesiden skal fungere upåklageligt, sortimentet anseligt og leveringen skal ske indenfor den lovede tidsramme – og helst før. Hvis du ikke oplever alle trin i din kontakt med batteribyen.dk som kvalitetsfyldte, så har hverken du eller vi nogen grund til, at være tilfredse.

Enkle spilleregler

Det andet omdrejningspunkt er lige så centralt som det første. Det handler, om at gøre tingene så let som muligt. Ikke noget med smarte rabatordninger eller ugennemskuelige leveringsbetingelser. Hos os får du varen til den aftalte pris, og forsendelse i Danmark er er gratis.

Virksomheden

batteribyen.dk er en del af Lakuda ApS. Selskabet blev stiftet i år 2000 af Lars Løvendahl-Hansen og Kurt Hansen. Virksomheden har hjemme i Stouby, mellem Juelsminde og Vejle.
Normal rabat: 1,50%Gå til shop Kategori: Computer og elektronik
Søgeord:batterier, genopladelige batterier, batteriopladere, engangsbatterier, blybatterier, lithiumbatterier, bilbatterier, motorcykelbatterier, lastbilbatterier, golfvognsbatterier, strømforsyninger, kabler, havebatterier, mobilbatterier, bærbar battierier, industribatterier, belysning, lygter, solceller.

Andre rabatter i samme kategori:

chillinnovation.gif

Chill Innovation

Normal Rabat:

5,25%

Gå til shop Læs mere
printink.gif

PrintINK

Normal Rabat:

3,75%

Gå til shop Læs mere
shopink.gif

ShopINK.dk

Normal Rabat:

3,75%

Gå til shop Læs mere
printerpatroner.gif

Printerpatroner.dk

Normal Rabat:

9,00%

Gå til shop Læs mere
maxipro.gif

MAXiPRO.dk

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere