Få 10,50% rabat på CarrieAlong.dk!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

CarrieAlong.dk

CarrieAlong.dk er din online taske shop med det nyeste og bedste inden for tasker og kufferter. CarrieAlong.dk bygger på en passion for tasker som rækker mere end 130 år tilbage i tiden - vi er en del af én af Danmarks ældste lædervarekæder; Alfred Lunds Eftf. Lige siden 1879 har vi været med til fest, ferie og hverdag – over alt hvor du ønsker moderigtige tasker og kufferter af den bedste kvalitet.

På CarrieAlongs online taske shop vil du finde et stort sortiment inden for tasker, kufferter, rygsække, skoletasker, computertasker, håndtasker, skuldertasker, selskabstasker, rejsetasker, etc.. Vi har alle de lækre mærkevarer, kombineret med vores egne kvalitetsmærker - til ganske fornuftige priser. Vi lægger meget vægt på at sammensætte det helt rigtige udvalg af varer – et udvalg som selvfølgelig bygger på en passion for tasker og mange års erfaringer inden for branchen.

Vi er nemlig ikke ”blot” en online taske shop – vi har også fysiske butikker i Svendborg, Kolding og Aalborg, hvor du er meget velkommen til at komme forbi og opleve vores produkter. Her kan du for alvor mærke kvaliteten, dufte til læderet, og studere det gode håndværk som vi sætter en ære i at levere til vores kunder. Præcis den samme oplevelse du vil få, når du modtager et produkt fra vores online taske shop.

Du vil opleve hvad vi mener, når vi siger ”tasker med passion siden 1879”.

Normal rabat: 10,50%Gå til shop Kategori: Tøj og accessories
Søgeord:dametasker, herretasker, tasker, kufferter, rygsække, skoletasker.

CarrieAlong.dk på Facebook

Andre rabatter i samme kategori:

bmjewels.gif

BM Jewels

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
digogmigskagen.gif

Boutique Dig & Mig

Normal Rabat:

9,00%

Gå til shop Læs mere
fashionbyemma.gif

Fashion By Emma

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
skobox.gif

Skobox

Normal Rabat:

6,75%

Gå til shop Læs mere
uretilalt.gif

Ure Til Alt

Normal Rabat:

6,00%

Gå til shop Læs mere