Forside Rabatter FAQ Kontakt

3,7% rabat hos Chill Innovation!

e-mærket e-mærket

Denne webshop er ikke e-mærket.

Chill Innovation:

Få 3,7% rabat på dine køb hos Chill Innovation gennem FåRabat. Det er gratis og kræver kun, at du opretter en konto. Ingen rabatkoder er nødvendige!

Chill Innovation er en dansk virksomhed, der siden 2000 har specialiseret sig i at designe og sælge innovative tech-produkter af høj kvalitet. Sortimentet omfatter tyverisikrede tasker og rygsække, Bluetooth høretelefoner og højtalere, USB powerbanks og USB opladere. Chill Innovation fokuserer på at levere produkter med en bedre brugeroplevelse, højere ydeevne og stilrent skandinavisk design sammenlignet med de mange generiske alternativer på markedet.

 

Virksomheden stræber efter at bryde med køb-og-smid-væk-kulturen ved at tilbyde gennemarbejdede kvalitetsprodukter, der holder længere og fungerer bedre. Gennem processer som reverse engineering og brug af bedre komponenter og materialer, sikrer Chill Innovation, at deres produkter hæver standarden for specifikationer og brugervenlighed, samtidig med at priserne holdes langt under dyre mærkevarer.

 

Med rødder tilbage til 1996, hvor interessen for lydløse computere begyndte, har Chill Innovation udviklet sig til at levere en bred vifte af tech-produkter, der konstant modtager positive anmeldelser og tests. Deres mission er at give forbrugerne bedre produkter uden at skulle betale overpris – kort sagt, 'Power to the People!'

Sådan fungerer FåRabat

Trin 1:
Tilmeld dig

Tilmeld dig og log ind på vores platform.

Trin 2:
Shop via os

Foretag et køb hos Chill Innovation og optjen rabat.

Trin 3:
Få rabat

Modtag rabatten direkte på din rabatkonto efter køb.

Trin 4:
Udbetaling

Efter 30 dage kan du udbetale din optjente rabat.

Andre rabatter indenfor Computer og elektronik