FåRabat.dk er på nuværende tidspunkt ikke funktionel. Vi søger en til at overtage driften af siden, da ejerne ikke længere har tiden til det. Send en mail til [email protected] hvis du eller en du kender kunne været interesseret.

Få 9,75% rabat på Coolkondom.dk!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Coolkondom.dk

De fleste af os dyrker sex og har man flere forskellige partnere, er det vigtigt at beskytte sig, for at undgå kønssygdomme. Uanset hvilket slags kondom du skal bruge, så findes det hos CoolKondom.dk. Her har vi nemlig en bred vifte af forskellige slags kondomer og vi specialiserer os i at tilbyde vores kunder den mest moderne og optimale teknik indenfor gummi- og latexkondomer.

Hos CoolKondom.dk synes vi, at beskyttelse er alfa omega. Vi sætter derfor en stor dyd i sikkerhed og beskyttelse under sex, og yder hver dag en kæmpe indsats for at kunne tilbyde dig det nyeste indenfor kondomer.

Vi tilbyder alt lige fra helt tynde og små kondomer til de helt store kondomer. Vi har også et bredt udvalg af mærker ( Durex, Protex, AMOR, RFSU, Worlds Best, RUBB ) indenfor kondomer og har både billige og mere kvalitetsbeviste kondomer i vores store og spændende varesortiment. Hvis du mere interesseret i en lidt sjovere form for beskyttelse, har vi blandt andet kondomer i flere forskellige farver, kondomer med smag og kondomer der er selvlysende.

En del mænd har problemer med alt for tidlig sædgang, når de har sex – det har CoolKondom.dk naturligvis også en god og sikker løsning på. Vi forhandler nemlig de helt nye og inovative bedøvende kondomer, der medvirker til, at du kan holde gang i samlejet ovenpå lagnerne i lidt længere tid end normalt - til glæde for dig og din partner.

Det kan dog være svært umiddelbart at bestemme sig for, hvilken slags kondom man skal vælge at købe. Ofte kan variation i kondomer også være rart og sjovt for begge parter. Et forskelligt udvalg af kondomer i kommodeskuffen vil uden tvivl imponere enhver sexpartner.

Derfor giver coolkondom.dk dig en helt unik mulighed for at vælge mellem flere forskellige former for kondomer, uden at du behøver at skullle købe en hel pakke af hver slags. Du kan drage fordel af vores ’bland-selv-kondomer’-funktion, som tillader dig at vælge og vrage mellem et helt hav af forskellige slags kondomer - vælg lige nøjagtig det antal kondomer du har behov for og bland dem efter dine ønsker.

Fordele ved coolkondom.dk:

- Fri fragt ved køb over 250 kr.

- 1-2 dages levering

- Diskret indpakning

Normal rabat: 9,75%Gå til shop Kategori: Erotik og sex
Søgeord:kondom, glidecreme, latexfri, bedøvende, riller, knopper, selvlysende, smag, tynde.

Andre rabatter i samme kategori:

orionerotik.gif

ORION Erotik Shop

Normal Rabat:

16,50%

Gå til shop Læs mere
din6shop.gif

Din6shop.dk

Normal Rabat:

11,25%

Gå til shop Læs mere
scorshop.gif

ScorShop

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
aclingeri.gif

AC Lingeri

Normal Rabat:

11,25%

Gå til shop Læs mere
erotik4fun.gif

Erotik4fun.dk

Normal Rabat:

11,25%

Gå til shop Læs mere