FåRabat.dk er på nuværende tidspunkt ikke funktionel. Vi søger en til at overtage driften af siden, da ejerne ikke længere har tiden til det. Send en mail til [email protected] hvis du eller en du kender kunne været interesseret.

Få 5,63% rabat på DemoVare!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

DemoVare

Hver dag kommer tusindvis af varer retur i elektronik butikkerne. Ved nogle af varerne har æsken været brudt og kan derfor ikke længere sælges som nye. Derfor ender disse varer på paller i butikkernes varelager til forglemmelse. Her står de og samler støv indtil de ikke længere har værdi for hverken kunderne eller butikkerne. Produkterne står der ikke, fordi produkterne fejler noget, men fordi butikkerne ikke ved, hvad de skal stille op med dem.

Det var her, at ideen til Demovare opstod. For hvis produkterne ikke fejler noget, hvorfor skal forbrugerne så ikke have glæde af dem? Du kan ikke kun gøre en god handel, men samtidigt hjælper du også miljøet ved at mindske spildet af produkter, som ikke bliver brugt og bare bliver smidt ud.

Demovare har indgået aftaler med fysiske og online elektronik forhandlere, om at videresælge deres retur, rest, reparation og udstillingsvarer. Inden varerne bliver sat til salg, gennemgår de et kvalitetskontrol i vores servicecenter. På den måde er vi sikre på, at produkter virker, inden du modtager dem.

Her hos Demovare synes vi det er vigtigt, at alle kan gøre en god handel. Vi presser prisen helt i bund, så I kan få de samme varer, bare billigere.
Normal rabat: 5,63%Gå til shop Kategori: Computer og elektronik

Andre rabatter i samme kategori:

chillinnovation.gif

Chill Innovation

Normal Rabat:

5,25%

Gå til shop Læs mere
batteribyen.gif

BatteriByen.dk

Normal Rabat:

1,50%

Gå til shop Læs mere
shopink.gif

ShopINK.dk

Normal Rabat:

3,75%

Gå til shop Læs mere
maxipro.gif

MAXiPRO.dk

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
printerpatroner.gif

Printerpatroner.dk

Normal Rabat:

9,00%

Gå til shop Læs mere