Få 7,50% rabat på Esug.dk!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Esug.dk

Vi ved alle, at rygning er yderst skadeligt for helbredet. Mange rygere mærker selv de sundhedsmæssige risici ved rygning og vil derfor gerne holde op. Men det er jo som bekendt lettere sagt end gjort at bryde med rygevanen.

Har du hørt om fordele ved e cigaret eller set folk med e cigaret i gadebilledet og blevet nysgerrig? Måske er den elektroniske cigaret, også kaldet en e cigaret, noget for dig.

E cigaretten producerer vanddamp ved indånding. I modsætning til tobaksrøg er dampen fuldstændig uskadelig for både dig og dine omgivelser, og det er derfor et sundere alternativ at bruge e cigaret. Der er ingen tobak i e cigaretter, men derimod en væske, der er med til at danne damp. Dampen lugter ikke ligesom almindelig tobaksrøg og misfarver ikke dine tænder og fingre. Desuden kan du selv vælge, om du vil ryge din e cigaret med e-væske med eller uden nikotin. Vælger du en væske med nikotin kan du selv bestemme styrken og dermed trappe ned i dit eget tempo, mens du bevarer oplevelsen af at ryge.

En e cigaret indeholder således ingen kræftfremkaldende stoffer, og da de heller ikke indeholder tobak udsætter du ikke dine omgivelser for passiv rygning. E cigaretter er heller ikke omfattet af rygeloven.
Normal rabat: 7,50%Gå til shop Kategori: Shopping og gaver
Søgeord:e-cigaret, e-væske, epuff, rygestop, e-juice, el cigaret.

Andre rabatter i samme kategori:

allegaver.gif

Alle-gaver.dk

Normal Rabat:

3,75%

Gå til shop Læs mere
bilablau.gif

Bilablau.dk

Normal Rabat:

15,00%

Gå til shop Læs mere
pakkekalender.gif

Pakkekalender.dk

Normal Rabat:

9,00%

Gå til shop Læs mere
sjovhilsen.gif

SjovHilsen.dk

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
anando.gif

Anando.dk

Normal Rabat:

12,00%

Gå til shop Læs mere