Få 7,50% rabat på Fit4fight!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Fit4fight

Fit4Fight er en virksomhed, der har specialiseret sig i at tilbyde produkter indenfor kampsport- og fitnessudstyr, kosttilskud og fitnesswear.

Vi sælger udelukkende produkter fra anerkendte mærker, hvor kvaliteten er sat i højsædet. Alle produkterne i vores sortiment har vi nøje udvalgt, for at sikre vores kunder de bedste produkter.

Hos Fit4Fight.dk har vi et bredt sortiment, hvor du som kunde har rig mulighed for at finde netop det produkt du leder efter. Om du er nybegynder indenfor kampsport eller professionel fitness atlet er underordnet – vi har som sagt et bredt sortiment med noget for alle og til enhver pengepung. I Fit4Fight bestræber vi os tilmed på at finde en god og konkurrencedygtig pris for vores produkter.

Vi er altid villige til at svare på ethvert spørgsmål der måtte være, og du kan hos vores medarbejdere altid hente gode råd og kompetent eksperthjælp.

Fit4Fight bygger på idéen om, at man igennem et godt samarbejde og tæt dialog kan finde frem til de rigtige løsninger. Dette gælder den enkelte kunde, der søger professionel hjælp og produkter, men sandelig også de lokale såvel som de fjerntliggende kampsportsklubber og fitnesscentre, der søger hele holdløsninger eller -udstyr.

Fordele ved Fit4fight:

- Dag til dag levering

- Gratis fragt ved køb over 999 kr.

- 30 dages fuld returret
Normal rabat: 7,50%Gå til shop Kategori: Sport og fitness
Søgeord:mma, kickboksning, muay thei, brasiliensk jiujitsu, boksning, judo, karate, bodybuilding, fitness, sko, kreatin, proteinbar, proteinpulver, slankepulver, vitaminer, mineraler, whey gainer, måtter, håndvægte, sportstakser, trænings bælter, handsker.

Andre rabatter i samme kategori:

currosport.gif

CurroSport

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
billigebolde.gif

Billigebolde.dk

Normal Rabat:

3,00%

Gå til shop Læs mere
billigepokaler.gif

BilligePokaler.dk

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
mmashop.gif

MMAshop

Normal Rabat:

9,00%

Gå til shop Læs mere
dartshop.gif

Dartshop.dk

Normal Rabat:

9,38%

Gå til shop Læs mere