FåRabat.dk er på nuværende tidspunkt ikke funktionel. Vi søger en til at overtage driften af siden, da ejerne ikke længere har tiden til det. Send en mail til [email protected] hvis du eller en du kender kunne været interesseret.

Få 11,25% rabat på Foliekniven.dk!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Foliekniven.dk

Foliekniven.dk har et koncept, der gør det nemt og billigt for firmaer og private at købe skilte, streamers, banner og klistermærker. Konceptet går ud på, at man bestiller udskårne folietekster, logoer, klistermærker og skilteplader hver for sig, og så selv kan montere det derhjemme. Derved spares udgiften til montage.

Foliekniven.dk laver også total-løsninger, og løser skilte-opgaver for både private og virksomheder. Man kan altså også vælge at lade Foliekniven.dk stå for hele produktionen og opsætningen. Vi samarbejder ligeledes med forhandlere og reklamebureauer over hele landet.

Virksomheden er beliggende i Refsvindinge på Fyn, men vi sender til hele landet. På vores adresse Refsvindinge Byvej 3, 5853 Ørbæk på Fyn, er det også muligt at besøge vores butik og showroom.

Det er for Foliekniven.dk vigtigt at kunden er tilfreds, og vi er derfor, via grafisk bearbejdning, i stand til at vise kunden det bestilte inden produktion.

Vi mener at specielle opgaver er spændende. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker.
Normal rabat: 11,25%Gå til shop Kategori: Business-to-business
Søgeord:folier, klistermærker, bannerprint, skilte, magnetskilte, messeudstyr, værktøj, vinduer.

Foliekniven.dk på Facebook

Andre rabatter i samme kategori:

3xr.gif

3R kontor

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
istol.gif

Istol.dk

Normal Rabat:

9,00%

Gå til shop Læs mere