Få 7,50% rabat på HelseHelse.dk!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

HelseHelse.dk

HelseHelse har et af Danmarks største vareudvalg inden for økologiske fødevarer, kosttilskud og skønhedsprodukter. Og det er helt bevidst. Ægteparret Carsten og Christel Holm driver HelseHelse og gennem netbutikken kan man vælge mellem flere end 5000 forskellige produkter. Desuden er Carsten og Christel altid åbne for at tage nye produkter ind efter kundernes ønsker.

Carsten og Christel ønsker ikke at begrænse deres udbud og vil samtidig gerne tilbyde lækre, sunde produkter til en pris, der er til at betale. De kan ofte tilbyde bedre priser end de vejledende, da de holder driftomkostningerne nede.

Carsten og Christel har desuden valgt at have et stort udvalg, fordi det bør være op til kunderne selv at vælge, hvilke produkter, der er de rigtige for dem. De rådfører sig ofte med uddannede kostvejledere og alternative behandlere, når nye produkter skal udvælges. Samtidig ønsker de at lade det endelige valg være op til dem, der skal spise maden, smøre cremerne på kroppen eller synke kosttilskuddene.

Derfor forsøger Carsten og Christel så vidt muligt, og hvor det er relevant, at lade en grundig produktbeskrivelse følge præsentationen af produkterne, samt at svare på spørgsmål, hvis oplysningerne på hjemmesiden ikke er fyldestgørende.

Fordele ved Helsehelse.dk:

- Levering til døren 39 kr.

- Frafri ved varekøb for 650 kr.

- 30 dages returret

Normal rabat: 7,50%Gå til shop Kategori: Sundhed og personlig pleje
Søgeord:kosttilskud, homøopasti, husapoteket, naturlægemidler, vitaminer, mineraler, kur, vægtreduktion, udrensning, hudpleje, hudtype, ansigtspleje, makeup, olier, hårfarve, duft , harpleje, glutenfri, rawfood, superfood, slik , chokolade, drikke, fairtrade, nonfood, aromaterapi, æteriske olier, rengøringsartikler, bøger, dy.

HelseHelse.dk på Facebook

Andre rabatter i samme kategori:

spashop.gif

Spashop.dk

Normal Rabat:

9,75%

Gå til shop Læs mere
perfect-body.gif

Perfect-Body

Normal Rabat:

12,75%

Gå til shop Læs mere
arganolieshop.gif

ArganOlieShop.dk

Normal Rabat:

15,00%

Gå til shop Læs mere
luxbeauty.gif

Luxbeauty

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
billigparfume.gif

BilligParfume.dk

Normal Rabat:

6,38%

Gå til shop Læs mere