Få 4,50% rabat på HuskHaven!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

HuskHaven

HuskHaven.dk er en online webshop, der sælger en lang række artikler til haven! Vi driver også det gratis havemagasin Husk Haven, hvor du som læser får tips, gode råd fra eksperter og gode læsertilbud

I vores webshop HuskHaven.dk har vi et stort udvalg i gaver til haver og hjælper dig med at finde lige den ting, der sætter prikken over i’et i din have.

Du finder et bredt udvalg af havepejse på HuskHaven.dk. Her finder du blandt andet NEXØ pejse og biopejse, der kører på bioethanol. Bioethanol er et organisk brændstof og afgiver ingen farlige stoffer. Bioethanol kan derfor anvendes til supplerende opvarmning og hygge både indendørs og udendørs. Vi forhandler også dansk design i form af Decoflame biopejse.

Vores terrasse kategori favner bredt og indeholder blandt andet havefigurer, terrassevarmere, havemøbler, anretterborde, blomsterkasser, fuglehuse og biopejse.

Udekøkkener og bålfade er særligt populære i denne kategori. På Huskhaven.dk forhandler vi OutStanding udekøkkener, der er dansk kvalitet og design. Nyd derfor sommeren over et udekøkken i haven. Er du mere til hygge og afslapning, kan det være, at du skal kigge nærmere på vores udvalg af bålfade i støbejern og enkelte med granitfod. Husk også et cover til dit udekøkken.

Normal rabat: 4,50%Gå til shop Kategori: Bolig, have og interiør
Søgeord:pejse, diverse, byg selv, terrasse, mad, bål, maskiner, vandkunst.

HuskHaven på Facebook

Andre rabatter i samme kategori:

ledproff.gif

LEDproff.dk

Normal Rabat:

3,75%

Gå til shop Læs mere
sovnogcomfort.gif

Søvn & Comfort

Normal Rabat:

3,75%

Gå til shop Læs mere
dioderonline.gif

DioderOnline.dk

Normal Rabat:

6,00%

Gå til shop Læs mere
totalimport.gif

TOTALimport.dk

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
ledking.gif

LEDking.dk

Normal Rabat:

3,75%

Gå til shop Læs mere