Få 3,75% Rabat På iMania.dk

2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

iMania.dk

iMania.dk har siden 2010 forhandlet covers, tilbehør og reservedele til iPhone, iPad og iPod. Vi lægger vægt på at have den bedste service på markedet og hurtig leveringstid på alle lagervarer.

Hvis du leder efter et iPhone 4 cover, iPhone 5 cover eller iPad etui er du kommet til det rigtige sted, for vi har Danmarks største udvalg til rigtig mange af Apples mobile enheder. Vi har selvfølgelig også masser af tilbehør til Apples seneste skud på stammen iPad Mini og iPod Touch 5, hvor vi har mange hundrede covers og etuier at vælge imellem.

Hvis du gerne vil have noget helt unikt kan du også designe dit helt eget iPhone 4 cover eller iPhone 5 cover med dit eget billede, som du uploader til vores Cover Designer.

Sidste men ikke mindste tilbyder vi også iPhone reparation, iPad reparation, iPod Touch reparation og reservedele til alle Apple's mobile enheder - inkl. iPhone 5 reservedele.

Har du været uheldig med din iPhone, iPad eller iPod kan du derfor hurtigt få repareret den hos os. Du bestiller blot reparationen her på iMania.dk og sender den til os eller indleverer den på vores værksted/kontor i Aalborg. Vi sender din enhed retur samme dag som vi modtager den, så du har den tilbage god som ny indenfor 48 timer.

Normal rabat: 3,75%

Gå til shop

iMania.dk på Facebook

Andre rabatter indenfor Telefoni og internet:

e-studio.dk

Normal Rabat:

45,00%

Gå til shop Læs mere

Dantha

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere

Capida

Normal Rabat:

8,25%

Gå til shop Læs mere