Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andre henvendelser, er du velkommen til at kontakte os.

Brug kontaktformularen nedenfor eller send os en mail på: support@faarabat.dk

Vi bestræber os efter at besvare din henvendelse inden for 24 timer.

Ofte Stillede Spørgsmål

FåRabat fungerer ved, at vi modtager en kommission for hvert køb, der foretages gennem vores links.
Denne kommission bliver sporet tilbage til den bruger, der har genereret salget, og som følge heraf får brugeren en andel af kommissionen.
Det er derfor VIGTIGT, at du sørger for at være logget ind på FåRabat, før du klikker ind på den ønskede hjemmeside via. vores links. På denne måde sikrer du, at eventuelle køb bliver korrekt registreret på din konto, hvilket gør det muligt for dig at opnå rabatter og spare penge på dine online køb.
Din rabat bliver tilgængelig for udbetaling 30 dage efter, at den er blevet optjent.
Når du er logget ind på din konto, kan du nemt få et overblik over, hvor meget rabat du har samlet sammen i alt, samt hvor meget af denne rabat der er klar til at blive udbetalt.
Det kan være af flere årsager til, at din rabat ikke er registreret. Det kan skyldes, at du ikke var logget ind på FåRabat, inden du tilgik forhandleren hvor du foretog dit køb, eller at en adblocker har forhindret trackingen. Der kan også være andre tekniske grunde.
For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, bedes du udfylde kontaktformularen her på siden med oplysninger om, hvilken forhandler du handlede hos, samt dit ordrenummer. Med denne information kan vi dykke ned i problemet og stræbe efter at finde en løsning for dig.