Få 11,25% rabat på Kraes!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Kraes

Hvis du leder efter en mere naturlig måde at pleje din babys eller barns hud på, så er KRAES webshop det ideelle sted at besøge. Med en komplet serie af plejeprodukter, der er særligt udviklet til de yngste medlemmer af familien, tilbyder KRAES en række innovative løsninger til dagligdags hudpleje.

Fra babybade uden sæbe til blødgørende baby balms og sticks designet til at lindre og fugte, KRAES er en pioner inden for naturlige, hudvenlige alternativer. Hvert produkt er nøje formuleret for at tackle almindelige hudproblemer hos børn, såsom tørhed og irritation, uden at ty til kunstige eller skrappe ingredienser.

Men det stopper ikke her. Miljøbevidstheden er også en vigtig del af KRAES' mission. De tilbyder således deres babybade i 600-grams refill poser, så du kan fylde dit eksisterende emballage op igen. Dette skridt bidrager til at minimere unødvendig brug af ressourcer og affald.

Ved at vælge KRAES' produkter, vælger du en bæredygtig, naturlig hudpleje der ikke kun er godt for dit barn, men også for planeten. Gør et besøg på deres webshop og oplev den store forskel, som naturlige ingredienser kan gøre for dit barns velvære.
Normal rabat: 11,25%Gå til shop Kategori: Baby, børn og teenager
Søgeord:baby, balm, kraes, babybad.

Kraes på Facebook

Andre rabatter i samme kategori:

kidszoo.gif

KidsZoo

Normal Rabat:

4,50%

Gå til shop Læs mere
lillepip.gif

Lillepip.dk

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
babyriget.gif

BabyRiget

Normal Rabat:

9,00%

Gå til shop Læs mere
godesko.gif

Godesko

Normal Rabat:

3,75%

Gå til shop Læs mere
boernibalance.gif

Børn i balance

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere