Få 11,25% Rabat På Kystfisken

2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Kystfisken

Mangler du inspiration til et lækkert måltid med havets fristelser? Kystfisken.dk har løsningen! Specialiseret i at bringe kystnære, friskfangede fisk lige til din dør, gør Kystfisken det enkelt at spise mere fisk. Intet behov for abonnementer eller måltidskasser; her får du den rene, friske fangst direkte fra havet.

Kystfisken står op med solen for at sikre den daglige friske fangst. Udvalget er sæsonbestemt og varierer i forhold til fangst og vejrforhold. Men frygt ej, de har altid et solidt sortiment af både hel fisk, flåede fisk og filéter, samt skaldyr og bløddyr. Og ja, du kan endda få det hele leveret i en praktisk fiskekasse, omhyggeligt pakket og klar til tilberedning.

Men der er mere! Kystfisken går skridtet videre ved også at tilbyde færdiglavede retter og saucer, tilberedt af dygtige kokke. Så hvis du vil forkæle dig selv eller dine gæster, kan du tage et kig på deres udvalg af måltidsløsninger. Det gør det nemt at servere et overdådigt måltid, uden at du behøver at stå flere timer i køkkenet.

Og for dem, der gerne vil holde sig opdateret på dagens fangst og tilbud, tilbyder Kystfisken en SMS-service, der giver dig den nyeste information lige så snart fangsten er i havn. Så nu er der ingen undskyldninger for ikke at inkludere mere fisk i din kost! Gør som de mange tilfredse kunder og tag del i en helt unik madoplevelse med Kystfisken.dk.

Normal rabat: 11,25%

Gå til shop

Kystfisken på Facebook

Andre rabatter indenfor Mad, drikke og fest:

GAVEKURV.SHOP

Normal Rabat:

9,00%

Gå til shop Læs mere

Buus Vine

Normal Rabat:

11,25%

Gå til shop Læs mere

Festbyen

Normal Rabat:

9,00%

Gå til shop Læs mere

Gelateria

Normal Rabat:

2,25%

Gå til shop Læs mere

Teago.dk

Normal Rabat:

6,00%

Gå til shop Læs mere