Få 6,00% Rabat På Mal og Spar

2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Mal og Spar

Mal & Spar præsenterer en enkel og direkte løsning for alle dine malingsbehov. Måske er du en hobbyist, der ønsker at male et mindre projekt derhjemme, eller måske er du en professionel, der søger den bedste maling til større opgaver. Uanset dit behov har Mal & Spar noget for dig.

Hvad der virkelig skiller Mal & Spar ud, er det store udvalg af kvalitetsprodukter til enhver type malerprojekt. Her taler vi om mere end bare enkel vægmaling; sortimentet strækker sig til loftmaling, gulvmaling, spraymaling, vådrumsmaling og selv specialprodukter som træolier og radiatormaling. De tilbyder produkter fra betroede mærker som Dyrup, Gori, FAXE, Junckers, Borup, Tesa og Facil, hvilket sikrer, at du altid får en produktkvalitet, der er værd at investere i.

Det er forståeligt, at man som forbruger kan blive overvældet af alle disse muligheder. Derfor leverer Mal & Spar også dybdegående produktbeskrivelser og kundeservice, der står til rådighed for at guide dig i at træffe det bedste valg. Deres fokus på rådgivning fremhæves endnu mere ved deres tilgængelighed via e-mail for personlige henvendelser.

Prispointet er også værd at bemærke. Mal & Spar lever op til deres navn ved at tilbyde kvalitetsmaling til priser, hvor alle kan være med. Og med hurtig levering direkte til din dør, eller muligheden for lokal afhentning, er indkøb af maling blevet en bekvem, tidseffektiv og omkostningsvenlig proces.

Så næste gang du planlægger et malerprojekt, store som små, så overvej Mal & Spar. Med deres fokus på kvalitet, prisbevidsthed og kundeservice er de en one-stop-shop for alle dine malingsbehov.

Normal rabat: 6,00%

Gå til shop

Mal og Spar på Facebook

Andre rabatter indenfor Gør-det-selv og hobby:

Aquaperler.dk

Normal Rabat:

4,50%

Gå til shop Læs mere

Thamus

Normal Rabat:

2,63%

Gå til shop Læs mere

InduClean

Normal Rabat:

3,75%

Gå til shop Læs mere

5D Diamond Paint

Normal Rabat:

6,75%

Gå til shop Læs mere

Vivi´s Butik

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere