Få 7,50% Rabat På Maxigastro.dk

2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Maxigastro.dk

Velkommen til Maxigastro, din online ressource for alt indenfor udstyr til storkøkkener, kantiner, restauranter og caféer. Med et stort og varieret udvalg, der opdateres dagligt, tilbyder Maxigastro et væld af produkter, der passer til ethvert professionelt køkkenbehov. Søger du effektive køkkenmaskiner, holdbart service eller noget helt tredje? Chancerne er gode for, at du finder det her!

Glem besværet med at søge gennem flere forskellige leverandører. Maxigastro centraliserer dit køkkenindkøb med produkter fra lagre i Tyskland, Holland og Belgien, hvilket sikrer en høj standard og en effektiv leveringstid på kun 3-5 dage. Det gør det nemt og hurtigt at supplere dit køkken med de nødvendige redskaber og maskiner.

Maxigastro har valgt en online forretningsmodel for at kunne give dig de bedste priser. Her er det nemt at handle, og hvis du mangler et specifikt produkt eller har spørgsmål, er det altid muligt at sende en mail.

Med Maxigastro er det aldrig blevet lettere at opgradere eller supplere dit professionelle køkken. Så dyk ned i det store sortiment og oplev, hvordan det rette udstyr kan forvandle måden, du arbejder på i dit køkken.

Normal rabat: 7,50%

Gå til shop

Maxigastro.dk på Facebook

Andre rabatter indenfor Mad, drikke og fest:

Winetribe

Normal Rabat:

15,00%

Gå til shop Læs mere

den sidste flaske

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere

Bonzo

Normal Rabat:

15,00%

Gå til shop Læs mere

Gelateria

Normal Rabat:

2,25%

Gå til shop Læs mere

Skærtoft Mølle

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere