Få 6,00% Rabat På Nordisk Garn

2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Nordisk Garn

Er du på udkig efter en bæredygtig løsning uden at gå på kompromis med kvalitet? Så er Nordisk Garns webshop det rette sted for dig. Webshoppen specialiserer sig udelukkende i uld og tilbyder et rigt udvalg af produkter, der er direkte indkøbt fra får i Island og Norge. Her får du mulighed for at udforske en samling, der værdsætter miljøvenlig produktion med et lavt CO2-fodspor.

Hvorfor vælge Nordisk Garn? Fordi butikken ikke blot sælger uld; den inspirerer dig til at dykke ned i den rige og alsidige verden af nordisk strikning. Udforsk en uendelig række af muligheder for kombinationer af strikkemønstre, garnkvaliteter og farver, der venter på at blive opdaget og omsat til et smukt stykke strikkearbejde.

Men det stopper ikke her. Ulden, som er i fokus hos Nordisk Garn, har fantastiske egenskaber. Den er ikke bare isolerende, men kan også optage op til 40 % vand uden at føles fugtig. Så om du skal bruge tøj til et køligt efterårsaften eller et hyggeligt tæppe til sofaen, har Nordisk Garn det, du behøver.

Tjek webshoppen ud og oplev den unikke charme og kvalitet, der gør Nordisk Garn til et go-to sted for alle strikkeentusiaster.

Normal rabat: 6,00%

Gå til shop

Nordisk Garn på Facebook

Andre rabatter indenfor Gør-det-selv og hobby:

Beslagsmanden

Normal Rabat:

6,00%

Gå til shop Læs mere

Mal og Spar

Normal Rabat:

6,00%

Gå til shop Læs mere

Aquaperler.dk

Normal Rabat:

4,50%

Gå til shop Læs mere

Malgodt.dk

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere

WATTOO.DK

Normal Rabat:

2,25%

Gå til shop Læs mere