Få 3,75% rabat på Økologisk supermarked!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Økologisk supermarked

Vi har flyttet dit lokale (økologiske) supermarked hjem i din dagligstue, med et vareudvalg på over 10.000 økologiske varer. Vareudbuddet spænder over alle de varegrupper du kender; Fødevarer, personlig pleje, kosttilskud, make-up, rengørings artikler, slik, børneprodukter osv. Alt sammen i den bedste økologiske/økomærkede kvalitet, men til priser der er presset helt i bund.

I vores Økologiske discount afdeling finder du produkter til priser du ikke har set før.

Fyld kurven(over 699,- kr.), så leverer vi dine varer, helt gratis.

Du kan selvfølgelig også bestille for mindre, så er fragtprisen kr. 49,-.

Vi leverer med Post Danmark til hele Danmark.

Stop madspild

Vi har kastet os ind i kampen mod det store madspild vi oplever i Danmark. Vi har en kategori StopMadspild, hvor vi placerer varer med kort holdbarhed - til stærkt nedsatte priser, nogle endda gratis. Vi har fat i vores leverandører og opkøber varer med kort holdbarhed, ødelagt emballage etc., altså varer de ellers ville destruere, og sælger disse varer til stærkt nedsatte priser, ja nogle forærer vi væk.

Vi har fjernet alle flerstyks priser i vores butik, altså ikke flere "Ta 3 stk" og spar.. priser, men reduceret prisen så 1 stk. prisen er den absolut billigste.

De fleste fødevarer skal mærkes med en dato, der angiver, hvor længe de minimum kan holde smag og konsistens (”Mindst holdbar til”). Alle disse varer kan uden problemer anvendes efter denne dato – nogle i kortere andre i længere tids efter. Sommetider flere år efter! Disse varer vil vi sælge, så længe de stadig er gode og lækre.
Normal rabat: 3,75%Gå til shop Kategori: Mad, drikke og fest
Søgeord:personlig pleje, hårfarver, fiskeolier, lægemidler, majeri, frugt, grønt, fødevarer, bøger, drikke, børnetøj, kosttilskud, slik , snacks, solprodukter, vitaminer, madspild, nonfood, multivitaminer, mineraler, make-up, parfume.

Andre rabatter i samme kategori:

purevodka.gif

PureVodka

Normal Rabat:

11,25%

Gå til shop Læs mere
bagesten.gif

Bagesten.dk

Normal Rabat:

11,25%

Gå til shop Læs mere
barlife.gif

Barlife.dk

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
eriksmindegaardbutik.gif

Eriksminde Gaardbutik

Normal Rabat:

6,00%

Gå til shop Læs mere
sushibutik.gif

Sushi Butik

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere