FåRabat.dk er på nuværende tidspunkt ikke funktionel. Vi søger en til at overtage driften af siden, da ejerne ikke længere har tiden til det. Send en mail til [email protected] hvis du eller en du kender kunne været interesseret.

Få 6,75% rabat på Puzzleshop.dk!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Puzzleshop.dk

Hos Puzzleshop har vi et stort udvalg af puslespil online til både store og små. Vi forhandler puslespil med alt fra 500-18.000 brikker, så uanset om du er begynder eller den helt store puslespil entusiast, så har vi et puslespil til din smag. Vi forhandler også puslespil med XL brikker samt puslespil til børn.

Vi forhandler bl.a. puslespil fra Wasgij, Jan van Haasteren, Jumbo, Clementoni og Ravensburger.

Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste oplevelser, når de leder efter puslespil online, og derfor præsenterer vi vores pusle spil på den bedst mulige måde. Ønsker du at se puslespillene i et større format, end du finder her på siden, skal du blot klikke på det pågældende puslespil, som du vil se nærmere på, og så vil det blive synligt i et meget større format, så du kan se alle detaljerne for det pågældende puslespil.

Hos Puzzleshop.dk får du netop nu fri fragt, hvis du køber for 200 kr. eller mere. Bestiller du puslespil online inden kl. 14 på hverdage, så afsender vi dine puslespil allerede samme dag.

Vi tilbyder desuden EAN fakturering til offentlige institutioner.

I Puzzleshop.dk får du

- Kæmpe udvalg - vi har altid over 2000 spil på lager.

- Levering fra kun 29 kr og mulighed for fri fragt ved køb over 200 kr.

- Hurtig levering med Post Danmark eller GLS

- Gode priser, ingen skjulte gebyrer.

- Sikker e-handel - vi er E-mærkede.
Normal rabat: 6,75%Gå til shop Kategori: Spil og dating
Søgeord:puslespil, wasgij.

Andre rabatter i samme kategori:

pokershop.gif

Pokershop.dk

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere