FåRabat.dk er på nuværende tidspunkt ikke funktionel. Vi søger en til at overtage driften af siden, da ejerne ikke længere har tiden til det. Send en mail til [email protected] hvis du eller en du kender kunne været interesseret.

Få 9,00% rabat på RejseGear.dk!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

RejseGear.dk

På RejseGear finder du kufferter af den højeste kvalitet fra vores leverandører. Mange af vores kufferter består af polykarbonat, som gør, at kufferten har en ekstra stærk holdbarhed og utrolig resistans over for slid. 99 % af vores kufferter i shoppen er indbygget med TSA lås, som er godkendte låse i internationale og forøger sikkerheden betydeligt. Designet på kufferterne i vores webshop er innovative og funktionelle på samme tid. De unikke design ved de forskellige kufferter er der ikke blot for udseendets skyld, men også for at give kufferterne en større styrke og holdbarhed.

Alt afhængig af din smag, har vi helt sikkert noget i shoppen for dig. Vi har højfunktionelle kufferter, som på alle måder gør dit liv lettere på rejsen, men vi har også stilrene kufferter, som får dig til at shine i lufthavnen.
Normal rabat: 9,00%Gå til shop Kategori: Ferie og oplevelser

Andre rabatter i samme kategori:

godream.gif

GO DREAM

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
smartsunwear.gif

Smartsunwear

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere