Få 6,75% rabat på Skobox!

1. Log ind på FåRabat.dk
2. Klik "Gå til shop" og handel
3. Modtag rabat på din konto

Skobox

SKO & TASKER

Et par ny sko »kan måske ikke kurere et knust hjerte eller lindre tandpine, men de får symptomerne til at forsvinde og sætter humøret i vejret.«

Sko er ikke bare sko. Der findes så mange forskellige typer sko i dag som er et must i din skogarderobe. Sko skal klæde hele dit outfit, men kan også være det der sætter prikken over i’et eller der man lægger mærke til på dig. Sko kan "larme” enten ved at have en sjov farve, gode detaljer eller en helt anderledes form. Det ser altid fedt ud at sætte en lidt vild farvet sko til sit ellers neutrale farvet tøj, for så bliver der lagt mærke til skoen. Vælger man i stedet for det sikre valg i en sort sko, så falder det bare i med tøjet og harmonere godt.

Sko kommer i forskellige højder, med sjove hæle, høje plateauer og mange sjove former. Her har du virkelig mulighed for at skille dig ud. Selvfølgelig er der også lidt mere almindelige flade sko, snøresko, arbejdssko og all de flotte ballerinaer som findes i forskellige former og modeller.

Støvler findes også i mange udgaver. her er alt fra rå bikerstøvler, de langskaftede flotte Billi Bi støvler til alle de små smarte støvletter. Igen findes der også her forskellige hæltyper, som gør støvlerne helt forskellige og skiller sig ud. Til vinter er det idag også muligt at finde smarte varme og forede støvler, og som er praktiske på samme tid. Her findes støvler med Goretex membram, så de er 100% vandtætte. Praktiske støvler er et must hvis du elsker at lege ude med børnene eller gå lange ture.

Tasken er helt sikkert accessories man ikke må glemme. Den kan virkelig sætte prikken over i’et og her er der masser af forskellige modeller at vælge imellem. Nogle kan lide en stor rummelig taske til hverdag, hvor der både er plads til pung, mobil, madpakke og så lige de andre småting. Andre kan lide små tasker som den lille smarte clutch eller en stor weekendtaske. Der er så mange muligheder og lige så mange behov. Taskerne fåes i et væld af farver så du kan få lige den farve du ønsker dig.
Normal rabat: 6,75%Gå til shop Kategori: Tøj og accessories

Andre rabatter i samme kategori:

schackogthorsted.gif

Schack & Thorsted

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
sokkeposten.gif

Sokkeposten.dk

Normal Rabat:

11,25%

Gå til shop Læs mere
olivercph.gif

Olivercph

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
bmjewels.gif

BM Jewels

Normal Rabat:

7,50%

Gå til shop Læs mere
trendday.gif

Trendday

Normal Rabat:

9,00%

Gå til shop Læs mere